Kreativ & Café

Kreativ & Café

På Kreativ & Café arbejder du både med køkken og kreative opgaver.

I den kreative afdeling arbejdes der med tegne- og maleaktiviteter. Vi maler på lærreder og på forskellige emner. Desuden laver vi smykker, decoupage og sæsonvarer til jul og påske. Desuden udsmykker vi skolens elevrum, kantine, toiletter og gangarealer. Endvidere sørger vi for rengøring af gangarealer og toiletter.

I caféen laver vi mad til skolens elever. Vi laver både morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe. Vi dækker op og rydder af og sørger efterfølgende for at køkken og kantine er rengjort.

Værkstedet er godkendt til 2 elever, som ønsker en læreplads som serviceassistent (PBE)

På værkstedet Kreativ & Café lærer du om kvalitetsbevidsthed, om vedholdenhed og om at være serviceminded. Du lærer at arbejde selvstændigt og sammen med andre og tage ansvar for tildelte opgaver. Desuden undervises du i farvelære, hygiejne og arbejdstilrettelæggelse.

Du får kendskab til både til værkstedets maskiner i både Kreativ & Cafe. 

Et forløb på værkstedet, kan f.eks. danne grundlag for en erhvervsuddannelse eller en EGU indenfor køkken, pædagogik & omsorg, rengøring eller mulighed for at blive den næste lærling på Kreativ & Café. Naturligvis kan værkstedet også være springbræt til HF eller gymnasiale uddannelser