Kreativ & Café

På Café & Service arbejder du både med køkken, kantine, service og små kreative opgaver.

I caféen laver vi mad til skolens elever. Vi laver både morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe. Desuden bager vi til vores morgenmad og af og til en kage til om eftermiddagen. Vi dækker op og rydder af og sørger efterfølgende for at køkken og kantine er rengjort. Ved højtider som jul og påske pynter vi kantine og fælles arealer på skolen.

Endvidere sørger vi for rengøring af gangarealer og toiletter. Vi pudser vinduer og planlægger at etablere højbede med krydderurter m.m.

På værkstedet Café & Service lærer du om kvalitetsbevidsthed, om vedholdenhed og om at være serviceminded. Du lærer at arbejde selvstændigt og sammen med andre og tage ansvar for tildelte opgaver. Desuden undervises du i hygiejne, sundhed og arbejdstilrettelæggelse.

Du får kendskab og oplæring til caféværkstedets maskiner.

Et forløb på værkstedet vil udvikle dine personlige og faglige kvalifikationer og kan f.eks. danne grundlag for en erhvervsuddannelse eller en EGU indenfor f.eks. køkken, pædagogik & omsorg, rengøring eller måske indenfor noget helt andet. Naturligvis kan værkstedet også være springbræt til HF eller gymnasiale uddannelser.