BilkaLinjenRebild Produktionsskole har indgået et samarbejde med Bilka, Skalborg om et produktionsskoletilbud hvor dele af undervisning og værksted er forlagt til Bilka, Skalborg.

 

Arbejdsdagen foregår i forskellige afdelinger i Bilka, hvor en del af den praktiske læring foregår i samarbejde med de ansatte i Bilka.

 

I tilknytning til linjen er der en værkstedslærer tilstede i Bilka. Din værkstedslærer står for den undervisning der knytter sig til det praktiske arbejde i butikken, og står til rådighed som din daglige sparringspartner og fungerer som bindeled mellem produktionsskoleværkstedet og Bilka.

 

Du kommer til at arbejde med løsning af diverse butiksopgaver som f.eks. vareopfyldning, opgaver på lageret, samt kundebetjening eller produktionsopgaver i bageriet, delikatessen eller hos slagteren.

Der er mange forskellige muligheder og derfor sikkert også en afdeling, som passer til dig.


Der vil løbende være undervisning i fag som vedrører butik og kundeservice, samt andre almene fag.


Du får således både praktisk og teoretisk erfaring med butiksfaget, og der vil være en tydelig kobling mellem teori og praksis. Du trænes samtidig i personlige og sociale færdigheder gennem løbende dialog og vejledning.

 

Om fredagen foregår undervisningen på Rebild Produktionsskole.

 

Et forløb på BilkaLinjen vil være med til at styrke din personlige og sociale udvikling. Du vil desuden få et solidt fagligt fundament indenfor butiksområdet, som vil kvalificere dig til arbejde eller dit fremtidige uddannelsesvalg.

 

Der er løbende optag på BilkaLinjen og du modtager produktionsskoleydelse under dit forløb.


 Kontakt værkstedsleder Lene Didi Agersø på tlf. 9686 4012 eller på mail: didi@rebildps.dk for at høre mere om BilkaLinjen.