Vejledning

Værdifuld vejledning

Vi tilbyder alle elever individuel rådgivning om uddannelse og erhverv. Du kan til en hver tid opsøge vejlederen, få rådgivning og en samtale om dine erhvervs- og uddannelsesønsker.

Du skal sammen med din værkstedslærer udarbejde en plan for dit produktionsskoleophold. Planen skal føre til, at du kommer i gang med en uddannelse eller et job. Hver anden måned revideres planen på baggrund af en samtale mellem dig og din værkstedsleder. Desuden kommer din UU vejleder jævnligt på skolen og taler med dig og værkstedslederen om dit forløb og dine planer for fremtiden.

For at finde ud af hvad du vil arbejde med i fremtiden, kan du komme i praktik i virksomheder eller institutioner i 2 – 4 uger.

Produktionsskolen samarbejder med områdets andre uddannelsesinstitutioner. Du tilbydes kombinationsforløb på en erhvervsskole i 2-5 uger, hvor du opnår kompetencer som du får merit for og kan bruge når du efterfølgende begynder på en uddannelse.

Som en særlig mulighed tilbyder produktionsskolen at tilrettelægge en ErhvervsGrundUddannelse (EGU) sammen med dig. Se mere under afsnittet vedrørende EGU.